Palvelupolku

SFTecin palvelupolku antaa tukea kokonaisratkaisun suunnitteluun niin teknisistä kuin liiketaloudellisista näkökulmista. Tavoitteenamme ei ole ainoastaan toimittaa vaatimukset täyttämää kuivurijärjestelmää, vaan olla myös pitkäjänteisesti mukana luomassa uutta kiertotalouteen pohjautuvaa liiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

1. Tarvekartoitus

Tarvekartoitusvaiheessa tärkeintä on saada mahdollisimman kattava kuva asiakkaan tarpeesta ja tavoitteista kuivausjärjestelmän esisuunnittelun ja ratkaisun kannattavuuden näkökulmista.

2. Ratkaisuehdotus

Ratkaisuehdotus sisältää asiakkaan tarpeita vastaavan järjestelmän alustavat tekniset tiedot, laite- ja materiaalivalinnat, kustannukset sekä layoutin sijoitettuna asennuskohteeseen.

3. Toimitusprojekti

Toimitusprojektia johdetaan järjestelmällisesti ja vaiheistettuna konseptoinnista käyttöönottoon saakka. Asiakkaan sidosryhmät pidetään ajantasalla projektin osa-alueiden etenemisestä.

4. Huolto ja ylläpito

SFTec tarjoaa järjestelmätoimitusten yhteyteen asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn määräaikaishuolto-suunnitelman, tarvittavat varaosat sekä tekninen tuen järjestelmän toimivuuden varmistamiseksi.

Ota yhteyttä

Olemme kiinnostuneita kuulemaan juuri teidän tarpeistanne. Ota yhteyttä, niin selvitetään voimmeko olla avuksi.